Τρόποι αποστολής & κόστος μεταφορικών

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ).

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει τα προϊόντα απευθείας από ένα από τα καταστήματά μας δεν θα υπάρξει  ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ
Εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης τα προϊόντα μεταφέρονται από αυτοκίνητο της επιχείρησης  και παραδίδονται  –ΔΩΡΕΑΝ - μέχρι το ισόγειο/ πεζοδρόμιο από τον τόπο παράδοσης  που έχει ορίσει ο πελάτης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρούνται κάποια από τα προϊόντα που είναι ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ) και για τα οποία υπάρχει μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ μεταφορικών για το Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης (τοποθεσίες ΕΝΤΟΣ της εσωτερικής ζώνης περιφερειακού Θεσσαλονίκης). Στην περίπτωση αυτή, εμφανίζεται στην προβολή του προϊόντος εικονίδιο (ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ) το οποίο ενημερώνει ότι απαιτείται επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά του.

 

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από ΜΙΑ έως ΕΠΤΑ εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τα δρομολόγια των αυτοκινήτων μας.

Εάν επιθυμείτε τρόπο πλήρωμης με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, τότε για το Πολεοδομικό Συγκρότηματος της Θεσσαλονίκης (τοποθεσίες ΕΝΤΟΣ της εσωτερικής ζώνης περιφερειακού Θεσσαλονίκης) η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Στην περίπτωση αυτή, επιλέξτε "ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ" κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο, στην περίπτωση που το προϊόν μπαίνει στο ασανσέρ είναι –ΔΩΡΕΑΝ - . Σε αντίθετη περίπτωση για το ανέβασμά του από σκάλες θα υπάρξει χρέωση 10 ευρώ ανά όροφο (το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για  οποιαδήποτε ζημιά τυχόν  προκληθεί  στο προϊόν κατά τη μεταφορά του από το ισόγειο στον όροφο).    


Εάν ο πελάτης επιθυμεί την σύνδεση της συσκευής θα πρέπει να συνεννοηθεί με το κατάστημα για το ανάλογο κόστος και τρόπο.  

Λόγω της πανδημίας ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ και για την ασφάλεια τόσο τη δική μας όσο και των πελατών μας, φροντίζουμε οι συναλλαγές μας να πραγματοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα μεταφέρονται από συνεργαζόμενα με την επιχείρηση πρακτορεία ή με απευθείας αποστολή από την εκάστοτε αντιπροσωπεία του προϊόντος και η παράδοσή τους  γίνεται στο ισόγειο. Το ελάχιστο κόστος των μεταφορικών που θα πληρώσετε είναι από 3,5 ευρώ. Το ακριβές  κόστος  διαμορφώνεται ανάλογα με  το βάρος και τον όγκο του προϊόντος  και  τον τόπο αποστολής. Για παραγγελία που περιλαμβάνει περισσότερα από ένα προϊόντα τα μεταφορικά υπολογίζονται ως το άθροισμα των μεταφορικών των επιμέρους προϊόντων. Στα περισσότερα προϊόντα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Εάν η συσκευή είναι μεγάλη σε όγκο και επιλέξετε την επιλογή ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ σύντομα θα υπάρξει τηλεφώνικη επικοινωνία για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν ο τόπος αποστολής θεωρείται ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ από την ταχυμεταφορική το κόστος μεταφορικών ανεβαίνει. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για την εύρεση λύσης ή ο πελάτης παραλαμβάνει μόνος του το προϊόν από το κοντινότερο κατάστημα της ταχυμεταφορικής

Εάν επιλέξετε τρόπο πλήρωμης ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ η κάθε παραγγελία (ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων) επιβαρύνεται με το ΕΞΤΡΑ κόστος ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ που είναι: 2,7 ευρώ ανα παραγγελία. Τον τρόπο της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ (που εφαρμόζεται για παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης) τον επιλέγετε εσείς κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από ΜΙΑ έως ΕΠΤΑ εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο  αποστολής  (για την υπόλοιπη Ελλάδα ).

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς το συντομότερο, εφόσον λάβουμε τη παραγγελία σας, για όλες τις λεπτομέρειες αποστολής ή αν είναι απαραίτητο για το κόστος μεταφορικών.