Προϊόντα σε προσφορά
LG 32LM6300 LED SMART TV FULL HD

249,00€ 245,00€

LG 43LM6300 SMART TV FHD

299,00€ 289,00€

ROHNSON R-860 ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 60W

ROHNSON R-860 ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 60W

* Μεταφορικά:

Ποσότητα:  
Κωδικός Προϊόντος: R-860
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος των μεταφορικών μπορείτε να δείτε εδώ.
69,90€ROHNSON R-860 ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 60W

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΤΕΡΩΤΗΣ
Ο μοναδικός σχεδιασμός της διπλής φτερωτής διασφαλίζει δυνατότερη ροή αέρα σε σχέση με τους απλούς ανεμιστήρες. Η μεγάλη και η μικρή φτερωτή συνεργάζονται για βέλτιστη απόδοση ψύξης. Τα 10 πτερύγια δημιουργούν δυνατή κυκλοφορία του κρύου αέρα σε όλο το χώρο.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ / 26 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ / 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Η ψηφιακή οθόνη LED καθιστά ευδιάκριτες τις συνθήκες που έχετε ορίσει. Διαθέτει δυνατό και εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ (από 28dB στην 1η ταχύτητα), 26 ταχύτητες, διαμορφώνοντας ιδανικό περιβάλλον δροσιάς για όλη την οικογένεις και 3 λειτουργίες (κανονική, φυσική, ύπνου) για να τον προσαρμόζετε εύκολα σε κάθε ανάγκη σας και να απολαμβάνετε εξαιρετικά αποτελέσματα δροσιάς. 

ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ 24 ΩΡΩΝ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ-ΚΛΙΣΗΣ
Με τον χρονοδιακόπτη 24 ωρών, επιλέγετε εσείς το χρόνο λειτουργίας του σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα που θα ενεργοποιηθεί, αλλά και την ώρα απενεργοποίησης της συσκευής. Διαθέτει ομαλή περιστροφική κίνηση 90° για την ομοιόμορφη κατανομή της ροής κρύου αέρα σε όλο το δωμάτιο. Για την ακριβή ευθυγράμμιση της ροής αέρα, η γωνία κλίσης της κεφαλής του ανεμιστήρα ρυθμίζεται μεμονωμένα.  

ΕΥΚΟΛΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΆ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
Επιλέξετε τις ρυθμίσεις είτε χειροκίνητα είτε με το πολλαπλών λειτουργιών τηλεχειριστήριο για λειτουργία από απόσταση και μέγιστη άνεση. Το ύψος ρυθμίζεται από 112 έως 135 εκ. για την παροχή δροσερού αέρα στα επιθυμητά σημεία. Διαθέτει λαβή για εύκολη μεταφορά σε όλους τους χώρους και μεγάλη, στιβαρή, κυκλική βάση για καλύτερη σταθερότητα. Συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται γρήγορα για εύκολο καθαρισμό και αποθήκευση. Τα πτερύγια προστατεύονται από ειδικό πλέγμα, παρέχοντας ασφάλεια κατά τη χρήση και αποτρέποντας πιθανό ατύχημα.