Προτεινόμενα προϊόντα

TOYOTOMI IZURU ECO TRN/TRG-556ZR ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ INVERTER 18000BTU

TOYOTOMI IZURU ECO TRN/TRG-556ZR ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ INVERTER 18000BTU
Η Προσφορά λήγει σε...

* Μεταφορικά:

Ποσότητα:  
Κωδικός Προϊόντος: IZURU ECO TRN/TRG-556ZR
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος των μεταφορικών μπορείτε να δείτε εδώ.
810,00€
729,00€TOYOTOMI IZURU ECO TRN/TRG-556ZR ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ INVERTER 18000BTU

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Ψυκτική απόδοση Btu/h:17.500

Ψυκτική απόδοση Kw/h: 5,13

Ευρος ψυκτικής απόδοσης Btu/h:4.300-22.520

Θερμική απόδοση Btu/h: 18.000

Θερμική απόδοση Kw/h: 5,28

Έυρος θερμικής απόδοσης Btu/h:3.820-23.200

SEER:6,1

SCOP:5,4

SCOP μέσης εποχής:4,0

Ενεργειακή κλάση ψύξης: Α++

Ενεργειακή κλάση θέρμανσης: Α+++

Ενεργειακή κλάση θέρμανσης μέσης εποχής:Α+

Στάθμη θορύβου εσωτερικής μονάδας (Turbo/Hi/Mi/Lo) dB(A) :46/42/39/36

Στάθμη θορύβου εξωτερικής μονάδας (Turbo/Hi/Mi/Lo) dB(A) :63

Ιονιστής
Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου. (Αντιβακτηριδιακή δράση κατά της ρύπανσης και των δυσάρεστων οσμών.)
Λειτουργία Εξοικονόμησης ενέργειας
Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα την θερμοκρασία βάση εργοστασιακής ρύθμισης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης
Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1 - 5 λεπτά προκειμένου να θερμανθεί πρώτα ο χαλκοσωλήνας ώστε να μην βγει από το κλιματιστικό ψυχρός αέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά το ξεκίνημα της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.
Λειτουργία Έξυπνης Απόψυξης
Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάση εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο.
Λειτουργία I Sense
Στην κλιματιστική μονάδα υπάρχουν 2 αισθητήρες θερμοκρασίας. Ο ένας βρίσκεται επάνω στην εσωτερική μονάδα και καθορίζει την προεπιλεγμένη θερμοκρασία και ο δεύτερος βρίσκεται επάνω στο τηλεχειριστήριο και προσφέρει τη δυνατότητα της εναλλακτικής ρύθμισης θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία του χώρου διαφέρει αναλόγως του ύψους, έτσι με την έξυπνη λειτουργία, η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει θα διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική σας θέση και όχι με βάσει τη θερμοκρασία, που επικρατεί επάνω στην εσωτερική μονάδα.
Λειτουργία Turbo
Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας επιτυγχάνεται γρηγορότερα η Ψύξη του χώρου (4η ταχύτητα).
Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού X-Fan/Blow
Η λειτουργία X-Fan/Blow εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιεινή ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.
Λειτουργία Smooth Start
Προσφέρει extra προστασία του πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που για παράδειγμα υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με την λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.
Λειτουργία θέρμανσης στους 8°C
Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.
Λειτουργία Light
Επιλογή εμφάνισης ή απόκρυψης των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών επάνω στην εσωτερική μονάδα
Κλείδωμα τηλεχειριστηρίου
Κλειδώνοντας τις λειτουργίες του κλιματιστικού μέσω του τηλεχειριστηρίου διασφαλίζετε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τα παιδιά ή από κάποιο κατοικίδιο.
Αναμονή 0.5 /1Watt
Σε κατάσταση αναμονής η κατανάλωση είναι λιγότερη του 1W. Με αυτή τη λειτουργία μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής έως και 90% ημερησίως σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα κατανάλωσης 4-5W.
Φίλτρα
Φωτοκαταλυτικό φίλτρο
Κατά των βακτηριών, ιών και δυσάρεστων οσμών.
Φίλτρο ενεργού άνθρακα
Κατά των δυσάρεστων οσμών.