Όροι και Προϋποθέσεις

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.e-anthidis.gr  της  Ατομικής Επιχείρησης -Ανθίδης Μην. Γεώργιος-.

   Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Επιχείρησής μας, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης.

   Κάθε χρήστης που εισέρχεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

   Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος   www.e-anthidis.gr  προστατεύεται από τις διατάξεις ‘’ Πνευματικής Ιδιοκτησίας’’ και είναι αποκλειστικότητα  της Επιχείρησης ή τρίτων.

   Το συνολικό περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος   www.e-anthidis.gr  που αναρτάται από την Επιχείρηση συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

    Τα περιεχόμενα  του ηλεκτρονικού καταστήματος   www.e-anthidis.gr  (λογότυπα, ονόματα, εικόνες, κείμενα  κ.λ.π. ) δεν μπορούν να αντιγραφούν και να αναπαραχθούν  με διαφορετικό τρόπο. Τυχόν αναπαραγωγή χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο  επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Επιχείρησης του Γεώργιου  Ανθίδη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.    Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

   Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς  της επιχείρησής μας. Μόλις πραγματοποιήσετε τη κατάθεσή σας ενημερώστε μας  στα τηλέφωνα 2310-747.333 & 2310-200.430 ή στείλτε μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο fax 2310-747.333

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Εμβάσματα και η ηλεκτρονική κατάθεση (web - win - indernet banking κλπ) από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ τράπεζες έχουν χρεώσεις προμήθειας και στον πελάτη και στην επιχείρηση. Το ύψος της προμήθειας εξαρτάται από την τράπεζα και το ποσό της κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το συνόλο των εξόδων προμηθειών των τραπεζών, επιλέγοντας το πεδίο "Έξοδα σε βάρος Εντολέα". Ο δικαιούχος, δηλ. η επιχείρηση, παραλαμβάνει ποσό ίσο με το ποσό εντολής (τη συνολική αξία δηλαδή της παραγγελίας του πελάτη). 

Η παραγγελία θα εκτελεστεί όταν εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στο λογαριασμό της επιχείρησης. (3 εργασιμες ημέρες) 

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)

                                                                                                              

                ΑΡΙΘΜΟΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:     52 2904 4605 789

 

                ΑΡΙΘΜΟΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:     20940046046

 

                ΑΡΙΘΜΟΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  730002002000253

 

Σε κάθε περίπτωση το όνομα του δικαιούχου είναι  - ΑΝΘΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 


2.    Μέσω  κατάθεσης με την υπηρεσία winbank

   Εάν επιλέξετε  πληρωμή μέσω winbank σε έναν από τους άνωθεν λογαριασμούς  θα πρέπει να μας στείλετε με mail τον αριθμό συναλλαγής, το ποσό  και την ημερομηνία συναλλαγής       ή να  μας το επιβεβαιώσετε με ένα απλό τηλεφώνημα- η τελική επιβεβαίωση για την συναλλαγή ενδέχεται να χρειαστεί και 3 μέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Εμβάσματα και η ηλεκτρονική κατάθεση (web - win - indernet banking κλπ) από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ τράπεζες έχουν χρεώσεις προμήθειας και στον πελάτη και στην επιχείρηση. Το ύψος της προμήθειας εξαρτάται από την τράπεζα και το ποσό της κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το συνόλο των εξόδων προμηθειών των τραπεζών, επιλέγοντας το πεδίο "Έξοδα σε βάρος Εντολέα". Ο δικαιούχος, δηλ. η επιχείρηση, παραλαμβάνει ποσό ίσο με το ποσό εντολής (τη συνολική αξία δηλαδή του προιόντος που παραγγέλνει ο πελάτης). 

Η παραγγελία θα εκτελεστεί όταν εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στο λογαριασμό της επιχείρησης. (3 εργάσιμες ημέρες)

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)

3.    Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

   Η χρήση της πιστωτικής κάρτας (και οι δόσεις ή οι άτοκες δόσεις , εφόσον υπάρχει ένδειξη  δίπλα στο προϊόν) μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.e-anthidis.gr ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της  ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑΣ –ΑΝΘΙΔΗΣ – με την  επίδειξη της Αστυνομικής  σας Ταυτότητας.

  Δόσεις δεν γίνονται με πιστωτικές κάρτες άλλων καταστημάτων (εταιρικές).

   Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Εύκολα και γρήγορα αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία σας στο e-anthidis.gr και εφόσον επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική  κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ  ΤΗΣ ALPHA BANK . Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για την δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε μαζί μας και τηλεφωνικά.

   ΠΡΟΣΟΧΗ :  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ( όπως νούμερο πιστωτικής κάρτας ή κωδικός) που θα δώσετε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της ALPHA BANK  δεν εμφανίζεται ή αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-anthidis.gr.

    H ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.                 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν υποστηρίζουν όλες οι πιστωτικές κάρτες δόσεις. Δείτε ποιες υποστηρίζουν δόσεις εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΟΣΕΙΣ Η ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΠΑΞ !!!

4.   Μέσω αντικαταβολής πανελλαδικά

  Μπορείτε να εξοφλήσετε  την παραγγελία σας με την παράδοσή της, στο χώρο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2,7 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για οποιαδήποτε παραγγελία. Η μέθοδος της αντικαταβολής για εκτός  θεσσαλονίκης  ισχύει μόνο για συσκευές ορισμένου όγκου και βάρους ( για μικροσυσκευές) που η παράδοσή τους γίνετε με ταχυμεταφορική.  Για μεγάλες συσκευές,  που η μεταφορά τους  (λόγο χαμηλότερου κόστους)  γίνετε με μεταφορική εταιρία, θα πρέπει να επιλέξετε άλλους τρόπους πληρωμής.   Για όλες τις παραγγελίες  με αντικαταβολή πρέπει να υπάρξει  τηλεφωνική συνεννόηση. Κατόπιν της παραγγελία σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά το συντομότερο. 

 

5.   Μέσω παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας, σε ένα από τα καταστήματά μας.

   Μπορείτε να πραγματοποιήσετε  την παραγγελία σας στο www.e-anthidis.gr  να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα σας σε ένα από τα καταστήματά μας, τις επόμενες μέρες . Σε αυτή τη περίπτωση η αντικαταβολή αφαιρείται.

 

ΤΡΟΠΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ  ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ).

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει τα προϊόντα απευθείας από ένα από τα καταστήματά μας δεν θα υπάρξει  ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ
Εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης τα προϊόντα μεταφέρονται από αυτοκίνητο της επιχείρησης  και παραδίδονται  –ΔΩΡΕΑΝ - μέχρι το ισόγειο/ πεζοδρόμιο από τον τόπο παράδοσης  που έχει ορίσει ο πελάτης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρούνται κάποια από τα προϊόντα που είναι ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ) και για τα οποία υπάρχει μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ μεταφορικών για το Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση αυτή, εμφανίζεται στην προβολή του προϊόντος εικονίδιο (ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ) το οποίο ενημερώνει ότι απαιτείται επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά του.

 

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από ΜΙΑ έως ΕΠΤΑ εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τα δρομολόγια των αυτοκινήτων μας.

Εάν επιθυμείτε τρόπο πλήρωμης με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, τότε για το Πολεοδομικό Συγκρότηματος της Θεσσαλονίκης η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. Στην περίπτωση αυτή, επιλέξτε "ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ" κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο, στην περίπτωση που το προϊόν μπαίνει στο ασανσέρ (και δεν υπάρχουν σκαλιά μέχρι αυτό) είναι –ΔΩΡΕΑΝ - . Σε αντίθετη περίπτωση για το ανέβασμά του από σκάλες θα υπάρξει χρέωση 10 ευρώ ανά όροφο (το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για  οποιαδήποτε ζημιά τυχόν  προκληθεί  στο προϊόν κατά τη μεταφορά του από το ισόγειο στον όροφο).    
Εάν ο πελάτης επιθυμεί την σύνδεση της συσκευής θα πρέπει να συνεννοηθεί με το κατάστημα για το ανάλογο κόστος και τρόπο.  

Λόγω της πανδημίας ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ και για την ασφάλεια τόσο τη δική μας όσο και των πελατών μας, φροντίζουμε οι συναλλαγές μας να πραγματοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα μεταφέρονται από συνεργαζόμενα με την επιχείρηση πρακτορεία ή με απευθείας αποστολή από την εκάστοτε αντιπροσωπεία του προϊόντος και η παράδοσή τους  γίνεται στο ισόγειο. Το ελάχιστο κόστος των μεταφορικών που θα πληρώσετε είναι από 3,5 ευρώ. Το ακριβές  κόστος  διαμορφώνεται ανάλογα με  το βάρος και τον όγκο του προϊόντος  και  τον τόπο αποστολής.Στα περισσότερα ποϊόντα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Εάν η συσκευή είναι μεγάλη σε όγκο και επιλέξετε την επιλογή ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ σύντομα θα υπάρξει τηλεφώνικη επικοινωνία για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν ο τόπος αποστολής θεωρείται ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ από την ταχυμεταφορική το κόστος μεταφορικών ανεβαίνει. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για την εύρεση λύσης ή ο πελάτης παραλαμβάνει μόνος του το προϊόν από το κοντινότερο κατάστημα της ταχυμεταφορικής

Εάν επιλέξετε τρόπο πλήρωμης ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ η κάθε παραγγελία (ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων) επιβαρύνεται με το ΕΞΤΡΑ κόστος ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ που είναι: 2,7 ευρώ ανα παραγγελία. Τον τρόπο της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ (που εφαρμόζεται για παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης) τον επιλέγετε εσείς κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από ΜΙΑ έως ΕΠΤΑ εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο  αποστολής  (για την υπόλοιπη Ελλάδα ).

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς το συντομότερο, εφόσον λάβουμε τη παραγγελία σας, για όλες τις λεπτομέρειες αποστολής ή αν είναι απαραίτητο για το κόστος μεταφορικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

   Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

   Τα παραπάνω αφορούν παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

   Κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να κάνει έλεγχο για την κατάσταση του εμπορεύματος. Μετά την παραλαβή από τον πελάτη καμία ευθύνη δεν φέρει το κατάστημά μας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

   Μερικές φορές υπάρχει πιθανότητα ένα προϊόν να καθυστερήσει στην παράδοσή του επειδή υπάρχει έλλειψη από τον προμηθευτή, έχει καθυστερήσει να μας σταλεί  από τον αντιπρόσωπο, δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη μας, ο κωδικός του προϊόντος έχει πρόσφατα  καταργηθεί, λόγο απεργιών , ακραίων καιρικών φαινομένων κ.λ.π.

   Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη  λύση   -  ΓΙΑ ΕΣΑΣ -. (εκτός από την περίπτωση που το προϊόν είναι ήδη στην μεταφορική -διαδρομή).    

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ --  ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Πολιτική επιστροφών

Κατά  την  παραλαβή  των  παραγγελιών  μας  από  τις  αντιπροσωπίες  μεριμνούμε  για  την  άψογη  συσκευασία  των  προϊόντων  και  μόνο  σε  αυτή  την  κατάσταση  τα  αποστέλλουμε  στους  πελάτες  μας.  Η  εταιρεία  που  αναλαμβάνει  τη  μεταφορά  του  προϊόντος  επιβεβαιώνει  ότι  πράγματι  παραδώσαμε  το  προϊόν  σε  άριστη  συσκευασία,  σφραγίζοντας  το  δελτίο  αποστολής  μας.

Επομένως,  αν  το  προϊόν  φτάσει  στον  πελάτη  με  ανοιγμένη  ή  κατεστραμμένη  ή   ανύπαρκτη  συσκευασία:

α) ΔΕΝ φέρει  καμία  ευθύνη  το  κατάστημα  μας

β) ο  πελάτης  πρέπει  ΝΑ  ΑΡΝΗΘΕΙ  την  παραλαβή  και  να  αναζητηθούν  ευθύνες  και  αποζημιώσεις  από  τη  μεταφορική  εταιρεία.

Επίσης  το  κατάστημά  μας  δε  φέρει  καμία  ευθύνη  για  οποιαδήποτε  ζημιά  προκληθεί ακούσια  από  τον  πελάτη  ΜΕΤΑ  την  παραλαβή  του  προϊόντος  (π.χ. κατά  την  τελική  μεταφορά,  κατά  την  προσπάθεια  αφαίρεσης  συσκευασίας, κλπ.).

Αν  υπάρχουν  στη  συσκευή  ελαττώματα  (ψεγάδια,  γρατζουνιές  κ.ο.κ. ) τα οποία  είναι αδύνατο  να  αντιληφθούμε  εξωτερικά  της  συσκευασίας,  υπεύθυνη  είναι  η  ΑΡΜΟΔΙΑ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΤΟ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΜΑΣ.

Ο  καταναλωτής  δικαιούται  εντός  δεκατεσσάρων (14)  ημερολογιακών  ημερών  να επιστρέψει  το  προϊόν  στο  κατάστημά  μας,  προσκομίζοντας  την  απόδειξη  αγοράς  και  παραδίδοντάς  το  στην  αρχική  κατάστασή  του  και  συσκευασία. Το  επιστρεφόμενο  προϊόν  θα  πρέπει  να  μην  έχει  χρησιμοποιηθεί,  να  βρίσκεται  σε  άριστη  κατάσταση,  όπως  ακριβώς  πριν  την  πώληση  του,  στην  πλήρη  αρχική  του  συσκευασία  (κουτί,  νάιλον,  φελιζόλ  κλπ)  τα  οποία  δεν  θα  πρέπει  να  έχουν  σκισίματα  ή  φθορές  και  με  όλα  τα  περιεχόμενα  της  αρχικής  συσκευασίας  (πχ  έντυπα  οδηγιών  χρήσης, έντυπα εγγύησης κλπ).

Το  δικαίωμα  αυτό  χάνεται  στην  περίπτωση  κατά  την  οποία  είτε  έχει  γίνει  χρήση  του  προϊόντος ,  είτε  υπάρχουν  σημαντικές  αλλοιώσεις  στην  εργοστασιακή  του  συσκευασία.

Το  ίδιο  ισχύει  και  για  τα  εξής:

-Όταν  το  τίμημα  των  προϊόντων  έχει  καταβληθεί  στο  φυσικό  μας  κατάστημα,  καθώς  η  πώληση  δεν  θεωρείται  ότι  τελέστηκε  από  απόσταση.

-Όταν  η  πώληση  αφορά  προϊόντα  τα  οποία  δεν  είναι  κατάλληλα  προς  επιστροφή,  για  λόγους  υγιεινής  (πχ. ακουστικά),  ή  τα  οποία  έχουν  αποσφραγιστεί  μετά  την  παράδοση  όπως  προϊόντα  προσωπικής  φροντίδας  (π.χ . αποτριχωτικές  μηχανές,  ξυριστικές  μηχανές,  κουρευτικές  / κοπτικές  μηχανές,  όργανα γυμναστικής, ζυγαριές μπάνιου, σετ περιποίησης,  θερμόμετρα,  ηλεκτρικές   οδοντόβουρτσες  κ.α.).

-Στην  περίπτωση  που  έχει  δοθεί  προκαταβολή,  για  ένα  προϊόν  που  έγινε  ΕΙΔΙΚΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  για  τον  πελάτη  δεν  υπάρχει  δυνατότητα  επιστροφής  -  ακύρωσης

Επιστροφές  προϊόντων  με  χρέωση  του  καταστήματος

 Επιστροφές  γίνονται  δεκτές  και  τα  έξοδα  επιστροφής  θα επιβαρύνουν  την  επιχείρηση   ΜΟΝΟ  στην  περίπτωση  που  παραλάβατε  άλλα  προϊόντα  ή  ουσιωδώς  διαφορετικά  από  αυτά  που  παραγγείλατε.  Ο  πελάτης  θα  έχει  δικαίωμα  επιστροφής  του  προϊόντος εντός  7  ημερών  από  την  παραλαβή  του.  Το  προϊόν  πρέπει  να  βρίσκεται  σε  άριστη  κατάσταση,  να  μην  έχει  χρησιμοποιηθεί , η  συσκευασία  του  να  είναι  άθικτη  και  να  περιλαμβάνει  το  αρχικό  περιεχόμενο  και  με  όλα  τα  έντυπα  που  το  συνόδευαν.  

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί αντικατάσταση του προϊόντος, η διαδικασία είναι α) να παραλάβουμε το προϊόν και να το ελέγξουμε και β) να προχωρήσουμε στην αποστολή του νέου προϊόντος

.Επιστροφές προιόντων με χρέωση του πελάτη

    Έχετε  το  δικαίωμα  να  επιστρέψετε  τα  προϊόντα  που  αγοράσατε  στις  περιπτώσεις  κατά  τις  οποίες  για  οποιοδήποτε  λόγο,  εκτός  των  παραπάνω,  αλλάξατε  γνώμη  και  δεν  επιθυμείτε  πλέον  την  αγορά  του  προϊόντος,  σε  διάστημα   14  ημερών  από  την   παραλαβή.  Η  επιστροφή  των  προϊόντων  μπορεί  να  γίνει  από  τον  ίδιο  τον  πελάτη, επιβαρυνόμενος  με  τα  έξοδα  αποστολής  και  επιστροφής   τους. Και  στην  περίπτωση  αυτή  θα  πρέπει  το  προϊόν  να  βρίσκεται  σε  άριστη  κατάσταση  να  μην  έχει  χρησιμοποιηθεί ,  η  συσκευασία  του  να  είναι  πλήρης  και  να  περιλαμβάνει  το  αρχικό  περιεχόμενο  και  με  όλα  τα  έντυπα  που  το  συνόδευαν,  καθώς  φυσικά  και  το  νόμιμο παραστατικό  στοιχείο  της  αγοράς  ( απόδειξη,  τιμολόγιο,  δελτίο  αποστολής).

Εφόσον  παραληφθεί  και  ελεγχθεί  το  προϊόν  από  το  κατάστημα  και  εφόσον  ο  πελάτης  δεν  επιθυμεί  κάποιο  άλλο  προϊόν  προς  αντικατάσταση,  η  επιστροφή  των  χρημάτων  θα  γίνεται  μέσα  στις  2  επόμενες  εργάσιμες  μέρες.

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί αντικατάσταση του προϊόντος, η διαδικασία είναι α) να παραλάβουμε το προϊόν και να το ελέγξουμε και β) να προχωρήσουμε στην αποστολή του νέου προϊόντος.

   Σε  καμία  άλλη  περίπτωση  δεν  γίνεται  επιστροφή  προϊόντων.  Το  κατάστημα  έχει  το  δικαίωμα  να  μην  δεχτεί  την  επιστροφή  του  προϊόντος  εάν  δεν  ισχύουν  όλα  τα  παραπάνω.

   Ακύρωση  παραγγελίας  γίνεται  με  ένα  τηλεφώνημα  ή  μέσω  e-mail (μόνο  στην  περίπτωση  που  δεν  έχει  ξεκινήσει  η  διαδικασία  αυτής). 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

   Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους και ισχύουν οι οροί εγγύησης της κάθε αντιπροσωπείας ξεχωριστά.

   Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ( που καλύπτεται από τους όρους της εγγύησης της αντιπροσωπείας) ο πελάτης επικοινωνεί με το SERVICE  της επίσημης αντιπροσωπείας, η οποία είναι υποχρεωμένη ή να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το προϊόν με ένα καινούριο σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης. Εάν το επίσημο SERVICE της αντιπροσωπείας αποφασίσει να γίνει αντικατάσταση ο πελάτης παίρνει ένα ΕΝΤΥΠΟ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  από το SERVICE και μας το προσκομίζει μαζί με την ελαττωματική  συσκευή  και την απόδειξη αγοράς και εμείς του δίνουμε ένα καινούριο .(Για τις αντίστοιχες περιπτώσεις εκτός Θεσσαλονίκης όλο το κόστος των μεταφορικών  θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη). 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Την ευθύνη και την εγγύηση για την καλή λειτουργία των προϊόντων καθώς και για τις προδιαγραφές τους την έχει η εκάστοτε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠEΙΑ και μόνο αυτή και όχι το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Παραγγελίες μπορούν να γίνουν εύκολα και απλά με τους τρείς παρακάτω τρόπους .

1.        Τηλεφωνικά στα νούμερα    2310-747.333   ή    2310-200.430

2.       Εάν η απόσταση το επιτρέπει, κάνοντας μια βόλτα από τα καταστήματά μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά. 

3.       Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μέσα από το καλάθι αγορών (μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σταλεί αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σε εσάς και στο κατάστημα).  Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες της  παραγγελίας και του τρόπου – κόστους αποστολής.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των προϊόντων  του  ηλεκτρονικού καταστήματος  www.e-anthidis.gr  είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα μεταφοράς, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την αποστολή της παραγγελίας τους. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Οι πληροφορίες που παραθέτουμε παρακάτω σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου  έχουν στόχο να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον λόγο για τον οποίο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και τον τρόπο χρήσης τους από την επιχείρησή μας. Η πολιτική αυτή αφορά όλους όσους κάνουν χρήση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, μέσω των καταστημάτων μας, μέσω τηλεφώνου και μέσω της ιστοσελίδας μας. Η επιχείρηση ΑΝΘΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ή ΑΝΘΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ/ e-anthidis - (όπως ονομάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Αγίων Πάντων 63 και νόμιμο εκπρόσωπο τον Γεώργιο Ανθιδη, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παρατήρηση σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα επικοινωνείτε μέσω e-mail στο eshop@e-anthidis.gr.