Τρόποι Πληρωμής

1.    Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

   Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς  της επιχείρησής μας. Μόλις πραγματοποιήσετε τη κατάθεσή σας ενημερώστε μας  στα τηλέφωνα 2310-747.333 & 2310-200.430 ή στείλτε μας το αντίστοιχο αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της τράπεζας στο fax 2310-747.333 ή στο e-mail μας eshop@e-anthidis.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Εμβάσματα και η ηλεκτρονική κατάθεση (web - win - indernet banking κλπ) από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ τράπεζες έχουν χρεώσεις προμήθειας και στον πελάτη και στην επιχείρηση. Το ύψος της προμήθειας εξαρτάται από την τράπεζα και το ποσό της κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το σύνολο των εξόδων προμηθειών των τραπεζών, επιλέγοντας το πεδίο "Έξοδα σε βάρος Εντολέα". Ο δικαιούχος, δηλ. η επιχείρηση, παραλαμβάνει ποσό ίσο με το ποσό εντολής (τη συνολική αξία δηλαδή της παραγγελίας του πελάτη). Στην περίπτωση Εμβάσματος η παραγγελία θα εκτελεστεί όταν εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στο λογαριασμό της επιχείρησης. (3 εργάσιμες ημέρες)  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)

                                                                                                            

  

                ΑΡΙΘΜΟΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:     52 2904 4605 789

 

                ΑΡΙΘΜΟΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:     20940046046

 

                ΑΡΙΘΜΟΣ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  730002002000253

 

 

Σε κάθε περίπτωση το όνομα του δικαιούχου είναι  - ΑΝΘΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 


2.    Μέσω  κατάθεσης με την υπηρεσία winbank

   Εάν επιλέξετε  πληρωμή μέσω winbank σε έναν από τους άνωθεν λογαριασμούς  θα πρέπει να μας στείλετε με mail τον αριθμό συναλλαγής, το ποσό  και την ημερομηνία συναλλαγής       ή να  μας το επιβεβαιώσετε με ένα απλό τηλεφώνημα- η τελική επιβεβαίωση για την συναλλαγή ενδέχεται να χρειαστεί και 3 μέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Εμβάσματα και η ηλεκτρονική κατάθεση (web - win - indernet banking κλπ) από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ τράπεζες έχουν χρεώσεις προμήθειας και στον πελάτη και στην επιχείρηση. Το ύψος της προμήθειας εξαρτάται από την τράπεζα και το ποσό της κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το συνόλο των εξόδων προμηθειών των τραπεζών, επιλέγοντας το πεδίο "Έξοδα σε βάρος Εντολέα". Ο δικαιούχος, δηλ. η επιχείρηση, παραλαμβάνει ποσό ίσο με το ποσό εντολής (τη συνολική αξία δηλαδή της παραγγελίας του πελάτη). Στην περτίπτωση Εμβάσματος η παραγγελία θα εκτελεστεί όταν εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στο λογαριασμό της επιχείρησης. (3 εργασιμες ημέρες) 


3.    Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

   Η χρήση της πιστωτικής κάρτας (και οι δόσεις ή οι άτοκες δόσεις , εφόσον υπάρχει ένδειξη  δίπλα στο προϊόν) μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.e-anthidis.gr ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της  ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑΣ –ΑΝΘΙΔΗΣ – με την  επίδειξη της Αστυνομικής  σας Ταυτότητας.

  Δόσεις δεν γίνονται με πιστωτικές κάρτες άλλων καταστημάτων (εταιρικές).

   Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Εύκολα και γρήγορα αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία σας στο e-anthidis.gr και εφόσον επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική  κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ  ΤΗΣ ALPHA BANK . Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για την δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε μαζί μας και τηλεφωνικά.

   ΠΡΟΣΟΧΗ :  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  ( όπως νούμερο πιστωτικής κάρτας ή κωδικός) που θα δώσετε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της ALPHA BANK  δεν εμφανίζεται ή αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-anthidis.gr.

    H ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.   

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν υποστηρίζουν όλες οι πιστωτικές κάρτες δόσεις. Δείτε ποιες υποστηρίζουν δόσεις εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΟΣΕΙΣ Η ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΠΑΞ !!!

 


4.   Μέσω αντικαταβολής πανελλαδικά

   Μπορείτε να εξοφλήσετε  την παραγγελία σας με την παράδοσή της, στο χώρο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι + 2,7 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για οποιαδήποτε παραγγελία. Η μέθοδος της αντικαταβολής για εκτός  θεσσαλονίκης  ισχύει μόνο για συσκευές ορισμένου όγκου και βάρους ( για μικροσυσκευές) που η παράδοσή τους γίνεται με ταχυμεταφορική .  Για μεγάλες συσκευές,  που η μεταφορά τους  (λόγω χαμηλότερου κόστους)  γίνεται με μεταφορική εταιρία, θα πρέπει να επιλέξετε άλλους τρόπους πληρωμής.   Για όλες τις παραγγελίες  με αντικαταβολή πρέπει να υπάρξει  τηλεφωνική συνεννόηση. Κατόπιν της παραγγελία σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά το συντομότερο. 


5.    Μέσω παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας, σε ένα από τα καταστήματά μας.

   Μπορείτε να πραγματοποιήσετε  την παραγγελία σας στο www.e-anthidis.gr  να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα σας σε ένα από τα καταστήματά μας, τις επόμενες μέρες . Σε αυτή τη περίπτωση η αντικαταβολή αφαιρείται.